28 Ekim 2012 Pazar

Gelinlik Giydirme Oyunları


Kızların çok seveceği ve bir o kadar da ilgiyle oynacağı bir oyunu sizlere sunuyoruz. Gelinlik giydirme oyunu hoşunuza gideceginden eminiz. Bu oyunumuzda mouse ile gelini değişik formatlarda elbiseler giydirebiliyorsunuz. Bir nevi modacılık yapıyor gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Gelinlik giydirme oyunu oynarken belkide kendi stilinizi yaratabilirsiniz. Oyun için adresimiz: http://www.gelinlikgiydirmeoyunu.com/
Bundan önce oynadığınız Gelinlik giydirme oyunları unutmanızı ve bu yeni gelinlik giydirme oyunu’nu oynamanızı öneriyoruz. Yeni formattaki bu oyunumuz, değişik elbiseler, değişik takılar vs. gibi bir çok özellik eklenmiş bulunmakta. Örnekler verecek olursak oyuna dair; giysi giydirme oyunları, takı takma oyunları gibi bir çok oyuna benzer ama az öncede söylediğimiz gibi değişik stiller, elbiseler yeni oyunla birlikte artık geldi.
Gelinlik Giydirme Oyunları Kızların hep hayalindeki gelinlik bu oyunun içinde yer alıyor. Mankenimizi kafanıza göre tasarlayıp, kafanıza göre giydirebilirsiniz. En önemlisi kendi tarzınızı yaratıyorsunuz. Oyunu oynama şekli ise çok basit ve bir o kadar da eglenceli. Mouse ve klavyenizle elbise deniyorsunuz. Sağ ve sol da olan yerlerden takılar alıp gelininize giydiriyorsunuz…(tek Gelinlik giydirme oyunları)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder