10 Eylül 2012 Pazartesi

Yeni İki kişilik Oyunlar

Turkiyenin En Guncel Oyun Sitesi Hergun Yeni Oyunlari Ilk Siz Deneyin, Araba Yarislari ,Motorsiklet Yarislari ,Sindy Giydirme Oyunlari ,Zeka Oyunlari ve Daha Pek Cok Oyunu Sitemizde Bulabilirsiniz.
İki Kişilik Oyunlar-3D Oyunlar-Araba Oyunlari-Beceri Oyunlari-Cocuk Oyunlari-Dövüş Oyunlari-Eglenceli Oyunlar-Frikik Oyunları-Giydirme Oyunlari-Keskin Nisanci-Komik Oyunlar-Macera Oyunlari -Mario Oyunları-Motor Oyunları-Makyaj Oyunları-Puzzle Oyunları-Savas Oyunları-Yemek Oyunları-Zeka Oyunları
En Yeni Oyunlar
Sokak Savaşı Oyunu
Sokak Savaşı OyunundaŞehirde savaşlar başlıyor. Oyun açıldığında 2 player seçiniz. Daha sonra kod soran ekran gelince Skip ile o bölümü atlayınız. Mouse seçeneiği ile oyunu daha rahat oynayabilirsiniz.
Sinir Oldum Oyunu
Sinir Oldum Oyununda sinir topunda topu rakamların üzerinden geçerken rakam ve top aynı noktadayken tıklayarak yakalamaya çalışın. Oyunda top hedefin tam içindeyken tıklamayı başarmanız halinde 50 puan alırsınız. Biraz uzaklaşması halinde puan duser
Para Mucadelesi Oyunu
Para Mucadelesi Oyununda zar atıp ilerleyerek bölüm içine girip içerideki paraları toplamaya çalışıyorsunuz.
Büyük Çatışma Oyunu
Büyük Çatışma Oyununda 2 kişilik bir oyun olup iki arkadaş ile oynanabilen nadir güzel bir savaş oyunudur savaşta kim daha iyi savaşırsa o savaşı kazanır iyi olan kazansın.
Ünlü Boksör Oyunu
Ünlü Boksör Oyununda ki kişilik boksa hazır mısınız? "Player vs Player" seçeneği ile 2 oyunculu dövüşü başlatabilirsiniz. Gardınızı alın ve arkadaşınızı ringlere serin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder